Vellykket og spændende rejse til Holland, med bus fra Vejle og med ialt 26 friske anlægsgartner og havedesigner fra hele landet – Formål: Nye ideer med natursten og havedesign til brug i vores haver og anlæg – hjemme i dk.

I slutningen af febuars iskolde måned, dette herrens år 2010, rejste 26 friske anlægsgartner og havedesigner i samlet flok, med bus til Holland.

De ville ned og se, med egne øjne, hvorfor brugen af natursten i romerske kæmpe-formater, store formklippet bonzai træer og behovet for flere plantebede, fremfor store græsplæner – skulle være nødvendig for os at bruge i de danske haver. Forventningerne var høje.

nl_2010_1

Mange nye og store indtryk gav alle deltagerne syn for sagen, og selv om flere af deltagerne havede oplevet Holland før, bidrager rejser som denne altid med nye og spændende faglige diskutioner, indlevelse i andres syn for sagen og så er det medvirkende til at skabe nye og helt ukendte vinkler eller måder hvorpå vi ser og kan være med til at bygge, fremtidens danske haver.

Vi takker for den store opbakning som vi har fået fra alle sider, og vi ser frem til at kunne gentage særværdigheden igen til næste år.

Her er lidt flere billeder af natursten, kæmpe potteskjuler og fantastiske træer og planter, fra besøgene i de Hollandske tema og inspirationshaver.

nl_2010_2

nl_2010_3

nl_2010_4

nl_2010_5

nl_2010_6

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s