Spørg anlægsgartnerene… råd og vejledning fra grønne og grå hænder.

Aksel og Palle er begge selvstændige anlægsgartner og de driver henholdsvis hver deres anlægsgartnervirksomhed, de har begge udgangspunkt fra Vejle området.

De har gennem mange år, støttet og hjulpet Grejsdalens Planteskole og Flisehaven´s kunder og samarbejdspartner og de har altid givet frit ud af deres professionelle erfaring. De er en vigtig sparring, når der skal sættes skub i udviklingen af den moderne have, det langtidsholdbare uderum eller ved skabelsen af funktionelle haver og haveanlæg. De har hver deres spidskompetancer og sammen skaber de stærke og kreative løsninger, som altid kommer til særlig udtryk, i næsten alle deres anlægsopgaver.

Du kan være heldig at træffe dem på planteskolen, hvor de jævnligt tager deres kunder med på rundtur og fremviser nogle af de nyeste, flotteste og mest anvendte anlægsprodukter… de kommer også med mange spændende alternative løsningsforslag… lige fra udviklingen i tegnestuen og frem til udvælgelse af de rigtige belægnings sten, havefliser, krukker, trappetrin og planter… de kan hjælpe dig med at skabe en modrene, flot og en meget individuel have.

Se mere på deres hjemmeside:  www.geniushaver.dk og www.gartnernoergaard.dk

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s