Havens Dag i Grejsdalen – Havefliser, planter og inspiration til haver og moderne uderum.

Nu er det den bedste plantetid.

Jorden er varm og fugtig, og det er nu en rigtig god ide at plante den til, så kan planterne nå at etablere sig inden den truende vinter. Vi hjælper med at finde de rigtige planter til bedet, derefter kommer vi forbi og sætter den ud i din egen have… vi  former og designer evt. forhaven – det er helt gratis 🙂 og i planter dem så efterfølgende selv, vejledning følger med…

Hvor skal der placeres et stort solotær træ? Hvordan kan stauder bidrage til mindre vedligeholdelse? Hvordan starter vi med at få gang i en haveplan?

Spørg os om alt indenfor haver og udsmykning af ude- og inderummet.

Grejsdalens planteskole står sædvanen tro parat for sammen med havearkitekt og anlægsgartnere at rådgive vedrørende alt, der har med huset og havens uderum at gøre.

Kik forbi og få en fornuftig snak om hvordan vi kan være med til at inspirerer dig til nye muligheder, besøg flisehaven i Grejsdalen, ved Vejle og se med egne øjne hvordan bla. natursten kan være med til at give haven karakter og en mere funktionel betydning.

Vi har flere have designere og anlægsgartnere, på Søndag ( Havens Dag ) i Grejsdalen, alle giver ud af deres gode råd, erfaring og kreative ideer…

Venlig hilsen Teamflisehaven.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s