Så er sneen væk, og vi er klar til havekursus ”Lav din egen haveplan”.

Selvfølgelig ved jeg godt, at der kan komme mere sne, men de første forårsløg begynder også forsigtigt at pible frem. Det er tegn på at den nye havesæson står foran døren. Dine ideer skal ”modnes” på skitsepapiret først, så du kan træffe de rigtige beslutninger ved indretning af din have. Hvis du spontant går i gang med spaden og gravmaskiner kan det blive en dyr og dårlig oplevelse.

erhverv_intro_600px_5

Terrassen skulle alligevel have været lidt større, hvorfor har vi ikke brugt andre fliser eller et mere roligt mønster? Den flotte busk kunne ikke tåle at stå i solen og er gået ud og resultatet er tit at man skal i gang igen.

Havekursus i Jylland - Have design fra Hollandske Sjouke S.
Klik på billedet for at læse mere om det planlagte havekursus.

På kurset vil jeg inspirere dig, med en masse billeder og tegninger af mine tidligere haveprojekter og forskellige inspirationsture, samt nogle havebøger m.m. Vi vil først udarbejde en grundplan af din have, bagefter begynder vi at fylde på med ideerne. Vi vil tage hensyn til solen i forhold til din have, til dine ønsker, men også til materialevalget, priser m.m. Til sidst vil vi lave det rigtige beplantningsvalg, som passer til dine ønsker og din tid til at passe haven.

Kurset starter Torsdag den 7 Marts og strækker sig over 6 torsdage fra kl. 19.00 – 21.30/22.

 • Kurset har til huse på Randsigvej 101, 6855 Outrup ( Varde, Esbjerg, Oksbøl, Nr. Nebel området ) og tilmelding er nødvenligt, da vi arbejder i små grupper.
 • Hvis der er nok interesserede, vil jeg også starte kurset en anden aften eller hos Flisehaven/Grejsdals planteskole i Vejle.

Ring og høre nærmere om andre kursusdatoer og steder, priser m.m. på 23 43 18 48 eller læs mere om kurset på www.smjhavedesign.dk.

Vi ses, mange havehilsner Sjouke

hit6

Indehaver SMJ Havedesign

Reklamer

One thought on “Så er sneen væk, og vi er klar til havekursus ”Lav din egen haveplan”.

 1. Hej Sjouke

  Jeg mangler lidt mere inspiration til espalier som kan ramme ydrerummet æstetisk og meget enkelt ind. Jeg har selv et par forslag, men ønsker en lidt bredere dialog med fordele og ulemper i henhold til holdbarhed og vedligeholdelse. Jeg kan samle et par folk (anlægsgartnere /samarbejdspartnere) som gerne vil deltage i debatten.

  Vi vil godt mødes i lokalerne hos Grejsdalens Planteskole i Vejle, gerne i starten af Marts.

  vh/palle B.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s