Gør sommeren længere med en udestue og kom tættere på dit uderum.

Vores huse er bygget så de kan holde på varmen, specielt om vinteren er det nødvendig med den ekstra isolering og de tykke ydrevægge. Når vi er indenfor i vores huse føler vi også at vi ER indendøre og når vinterens kolde greb er ved at slippe og foråret står for døren, glæder vi os til at smide vintertøjet og komme ud i den fri natur. Vi har savnet de friske dufte, solens varme stråler og alt det farverige som springer ud, men vinterens ” isolerende ” opfattelse kan der laves om på!

Ved at bygge vores huse og leverum anderledes, med bl.a større vinduer, retningsbestemte værelser og opholdsrum, kan vi tiltrække mere lys ind i huset. Mere lys om vinteren gør meget godt, det gør at vi kan spare på strømmen til lamper, det giver os menneske mentalt energi og dermed chancen for at få kompenceret for den underskud vi tit oplever i den ” mørke ” periode. Det er selvfølgelig nemmest at tegne og designe et nyt hus og derved opnå en optimal udnyttelse af dagslyset, rummets opdeling, husets placering etc. men det er jo de færreste der bygger nyt… de fleste overtager en bolig som har lidt år på bagen og så kan vi kun udbedre og forbedre vores boligforhold. Hvad gør vi så?

Der er mange muligheder og friske bud på hvordan ens bolig kan forbedres, jeg vil her belyse en mulighed der er forbundet med ønsket om at få et rigere udeliv.

Stuen, samtalekøkkenet eller et andet stort rum giver dig mulighed for investere i en udestue der kan bidrage til noget godt for hele familien. Her kommer et par billedeksempler med store vinduer, udestuer og kreative solindfaldsløsninger, ikke så meget snak om hvad der er bedst,  billist eller dyrest, fordi der er lige som mange gode løsninger som der er mennesker! Dog følger kvalitet og pris hinanden bedst og det kan ikke betale sig at springe over hvor gæret er lavest.

vica_udestue_2 vica_udestue_1 vica_udestue_6 vica_udestue_5 vica_udestue_4 vica_udestue_3 vica_udestue_7 vica_udestue_8 vica_udestue_9 vica_udestue_10 vica_udestue_11 vica_udestue_12

 

Alle de fremviste udestuer er fra VICA A/S  i Kolding og de anviste naturstens- fliser og facadesten kan købes hos flisehaven.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s