Brug natursten og store fliser i haven

Store havefliser på 80x80x3 cm kan være med til at fremhæve terrassen og skabe rammer for et hyggeligt opholdssted. Vores serie af ekstra store fliser kalder vi for Xxl fliser.

Naturstensfliser på f.eks 80x80x3 cm kan anvendes som befæstigelse (belægning) hvor der ikke køre tungere køretøjer end en stor plæneklipper.

De kan IKKE anvendes som befæstigelse i indkørslen, her er det nødvendig at have tykkere sten/fliser ( en god regel er, at jo større stenen er i overfladen jo tykkere skal den også være f.eks. vil en lille naturstensflise på målet: 20×40 cm i overfladen gerne være minimum være 5 cm tyk og jo længere den bliver jo større risiko er der for at den knækker ) og hvis ønsket er at have store fliser i indkørslen på f.eks. 60×90 cm el. 40×80 cm så skal de minimum være 8-10 cm og så vejer de en krig… plus at der skal bruges special værktøj til at “løfte” dem… og det tager længere tid for håndværkeren at lægge dem, men der er andre muligheder.

Det gør ikke noget at kombinere flere forskellige stenprodukter f.eks. kan indkørslen lægges i klassiske betonfliser eller hårdt brændte klinker og terrassen kan fremstå med store naturstensfliser og som bort omkring terrassen kan de samme fliser / sten med fordel anvendes. Eller hvis det er på den anden side af huset / uderummet og der ikke umiddelbart er visuelt forbindelse mellem de forskellige opholdsrum, så er der frit valg mellem at bygge med helt forskellige produkter. Byg evt. uderummene op enkeltvis og som det passer til dem der skal benytte det ( børn, grill, møbler, udsigt osv. ) ,så kan de forskellige uderum sammenflettes med lidt kreativtet, så hele uderummet kommer til at virke som én samlet oplevelse.

Tilbage til Xxl fliser i natursten.

Læs hele indlæget her… Google+.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s