Ekstra store keramiske havefliser til terrassen.

Ekstra store størrelser keramiske havefliser...

Efterspørgslen på større havefliser er stadig tiltagende og derfor har vi udvidet vores udendørs keramiske haveflise serie med 3 nye størrelser. De nye havefliser måler 80x80x2 cm – 90x90x2 cm og 120x60x2 cm.

De kan fås med forskellige overfladestrutkure og farverne varierer fra lyse varme nuancer til helt mørke, ja jeg vil våge den påstand at de er nok de sorteste havefliser på marked.

Nye store keramiske havefliser til uderummet.

En vigtig faktor som keramiske havefliser besidder er at de, uanset vejrforhold, bevare deres farve (look) – er de sjask våde eller knastørre, så ser de næsten ens ud, de forandre sig ikke i udtrykket. Til sammenligning kender vi fra betonsten og fliser, at deres farver og overflader generalt forandre sig når de f.eks bliver våde – Det gør vores keramiske havefliser ikke.

Naturlige overflader og strukturer kendetegner disse størke udendørs havefliser...

Derudover er de udendørs keramiske fliser i en kategori som kan tåle alt!

De er 100% frostsikre og resistente overfor evt. vintersaltning, mos og alger og så er de syrefaste. De kan også renses med højtrykudstyr og fliserne har en meget skridsikker overflade.

Se mere på flisehaven.dk og besøg vores udstilling i Vejle og få fremvist disse fantastiske havefliser, vi udføre forskellige test som nok vil give stof til eftertanke 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s