Eksklusive betonprodukter til offentlige uderum og private haver.

Oplev de mange nye muligheder med betonprodukter fra Europas bedste producenter! Belægningssten og betonfliser med superstærke overflader som holder det smukke udseende i min. 15-20 år og alle produktserier er skabt med henblik på gode fuldendte anlægsløsninger ved renovering og etablering af nye byrum eller som inspiration til bæredygtige anlægsløsning indenfor private haver og uderum.

Der er også taget mere  hensyn til håndværkeren, med bl.a.korte liggetider, tilpasning og flere af de nye modulsystemer bidrager også til mindre tilskæring ved f.eks. husmure, sokler og lign.

Alger og mos nyder at bo i bitte små porer og sprækker og de er hovede bagmændene som får belægningen til at se gammel og slidt ud og samtidig øger de også nedbrydningen af selve overfladen og det ender med synlige frostskader.

100% lukkede overflader med genial CleanTop® teknologi

Coatede betonfliser er 100% lukkede i overfladen. En teknologi med mange års erfaringer og gode referencer. Derfor har vi stadig et interessant samarbejde med virksomheden som leverer vores mange nye betonfliser, massive beton trappetrin, betonstøttemure, beton murblokke og små fine betonsten …. alle med den samme CleanTop overflade.

Coatede betonfliser kan med fordel anvendes som f.eks. fortov eller som gulvbelægning i den udendørs restaurant eller cafe. Giv f.eks. din virksomhed et nyt faceup og få bygget eller renoveret din facade med et flot sammenhængende uderum og få samtidig et anderledes eksklusivt “løft” og som bevare sin kvalitet mange år frem i tiden.

Betonfliser i meget store størrelser bidrager også til skabe unikke opholdsrum og de deler enkelt store arealer på en elegant måde. Se flere billeder på flisehavens hjemmeside – klik her.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s